Sound Reel: The Passion for Sound
Sound Reel on tamperelelainen musiikin- ja äänentuotantoyritys, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2004. Luova tiimimme koostuu kolmesta lahjakkaasta säveltäjästä Tapani Siirtolasta, Joonas Naskalista sekä Jukka Ruostilasta. Tarjoamme musiikin sävellys- ja sovituspalveluita, sekä äänisuunnittelua - lukuunottamatta päätyvätkö ne peleihin, elokuviin, mobiililaitteisiin tai muuhun mediaan.

The Griffin traileri on julkaistu! Griffin internet televisiosarja herättää henkiin taistelun cyber-rikollisuutta vastaan, esittäen omalaatuisen tavan lisätä tietoisuutta internetin turva-asioista.

Helsinki - Helmikuu 10, 2010: Griffin on fiktiivisistä episodeista koottu internet televisiosarja, joka käsittelee online-rikoksia. Projektia kehittelee innokas nettiyhteisö Wreckamovie alustalla, yhteistyössä internet operaattoreiden kanssa. F-Secure tukee Griffin sarjaa antamalla oman näkemyksensä cyber-rikostaistelussa - todellisessa maailmassa tapahtuvassa taistelussa, joka on käyty jo yli 20 vuotta. Projektin on tuottanut Timo Vuorensola ja Essi Suomela.

Joonas Naskali teki traileriin musiikit ja äänisuunnittelun.